Ένωση Κεντρώων: Ο Τσίπρας υπόσχεται φανφάρες και αυξήσεις


«Ο κ. Τσίπρας, αφού επί 4 χρόνια ακολούθησε πιστά την πολιτική λιτότητας, μείωσης μισθών και συντάξεων, έρχεται τώρα και υπόσχεται φανφάρες και αυξήσεις κατώτατων ορίων, νομίζοντας ότι έτσι ο κόσμος θα τον πιστέψει και θα τον ψηφίσει» αναφέρει, στο σχόλιό της, η Ένωση Κεντρώων για την αύξηση του κατώτατου μισθού.
«Ο λαός δικαιούται πολλά ακόμη κ. Τσίπρα, αλλά για να τα κατακτήσει πρέπει να σταθεί η οικονομία στα πόδια της και να έλθουν επενδύσεις. Χωρίς αυτά, ομοιάζεται με όλους τους πρωθυπουργούς που απεπειράθησαν στας δυσμάς της διαδρομής τους να σώσουν την εικόνα τους» προσθέτει η Ένωση Κεντρώων.
Η κυβέρνηση επιχειρεί αλλαγή ατζέντας για να ξεχάσουμε τη μειοδοσία των Πρεσπών
Σε προηγούμενη ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, σχολιάζοντας την επόμενη μέρα της Συμφωνίας των Πρεσπών. ανέφερε ότι: «Η Κυβέρνηση επιχειρεί αλλαγή ατζέντας για να ξεχάσουμε την μειοδοσία των Πρεσπών και να ενδιαφερθούμε για τα ψίχουλα, μπόνους, αναδρομικά, δόσεις δανείων. Η Ένωση Κεντρώων συνεχίζοντας επισημαίνει: Με λίγα λόγια να καταπιούμε αυτό που έγινε σε βάρος της Ελλάδος στις Πρέσπες και να ενδιαφερθούμε για το σαρκίο μας».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα