Ένωση Κεντρώων: Η συμφωνία των Πρεσπών είναι μειοδοσία

Στην αντιπαράθεση των θέσεων των δυο κυβερνητικών εταίρων αναφέρεται σε ανακοίνωσή της Ένωση Κεντρώων, σημειώνοντας ότι στην πολιτική οι δημόσιοι άνδρες πρέπει να ξεκαθαρίζουν τις θέσεις τους και όχι να στρεψοδικούν και να κοροϊδεύουν.

Στην ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων επισημαίνει ότι «η συμφωνία των Πρεσπών είναι μειοδοσία και αυτό το παιχνίδι, ο ένας θέλει τις Πρέσπες και ο άλλος όχι, είναι ένα παιχνίδι ανήθικο που ούτε οι λίγοι που πιστεύουν στην Κυβέρνηση θεωρούμε ότι το εγκρίνουν».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

«Η Κυβέρνηση συνεχίζει στην υπόθεση των Σκοπίων να είναι διχασμένη. Ο κ. Τσίπρας θεωρεί τις Πρέσπες μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα, ο κ. Καμμένος θέλει και να συνεχίσει να στηρίζει Τσίπρα και να μην θέλει τις Πρέσπες.

Η όλη εικόνα είναι μη σοβαρή. Στην πολιτική οι δημόσιοι άνδρες πρέπει να ξεκαθαρίζουν τις θέσεις τους και όχι να στρεψοδικούν και να κοροϊδεύουν.

Για την Ένωση Κεντρώων η συμφωνία των Πρεσπών είναι μειοδοσία και αυτό το παιχνίδι, ο ένας θέλει τις Πρέσπες και ο άλλος όχι, είναι ένα παιχνίδι ανήθικο που ούτε οι λίγοι που πιστεύουν στην Κυβέρνηση θεωρούμε ότι το εγκρίνουν.

Αυτό το μπρός-πίσω πρέπει να τελειώσει γιατί εκτίθεται ανεπανόρθωτα ο Πρωθυπουργός».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα