Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος: Οι εισαγγελείς δεν τρομοκρατούνται

bombistiki-epithesi-stin-ippokratousΗ Ένωση Εισαγγελέων «τονίζει προς τους εμπνευστές του και προς κάθε κατεύθυνση ότι οι εισαγγελείς επιτελούν το καθήκον τους, που συνίσταται στην πιστή εφαρμογή του Συντάγματος και των Νόμων και στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών και δεν πτοούνται ούτε τρομοκρατούνται από τέτοιες βίαιες, αντικοινωνικές και αντιδημοκρατικές εγκληματικές συμπεριφορές»

 Καταδικάζει η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος «απερίφραστα κάθε τρομοκρατικό χτύπημα κατά εισαγγελικού λειτουργού», μετά τη βομβιστική επίθεση στην οικία της εισαγγελέως Γ. Τσατάνη.

Στόχος της Συνωμοσίας Πυρήνων της φωτιάς η Γ.Τσατάνη(Βίντεο+Φώτο)

Η Ένωση Εισαγγελέων «τονίζει προς τους εμπνευστές του και προς κάθε κατεύθυνση ότι οι εισαγγελείς επιτελούν το καθήκον τους, που συνίσταται στην πιστή εφαρμογή του Συντάγματος και των Νόμων και στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών και δεν πτοούνται ούτε τρομοκρατούνται από τέτοιες βίαιες, αντικοινωνικές και αντιδημοκρατικές εγκληματικές συμπεριφορές».

Παράλληλα, καλεί την Πολιτεία να λάβει τα αναγκαία μέτρα για τη διατήρηση και ενίσχυση των μέτρων φύλαξης και προστασίας των Εισαγγελικών και Δικαστικών Λειτουργών.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα