Ένταση για ακόμα μία φορά στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, για τους πλειστηριασμούς

Και σήμερα δεν έλειψαν οι εντάσεις στο Ειρηνοδικείο Αθηνών καθώς κατακλύστηκε από πολίτες που αντιτίθενται στους πλειστηριασμούς και απέτρεψαν τις εκποιήσεις που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα.

Με πανό στα χέρια και συνθήματα τα μέλη των κινημάτων ΕΠΑΜ και “δεν πληρώνω”, αλλά και αριστερών πολιτικών φορέων “σφράγισαν” με την ανθρώπινη αλυσίδα που δημιούργησαν τις δικαστικές αίθουσες, στις οποίες ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν 16 πλειστηριασμοί εκ των οποίων οκτώ σπιτιών- δυο από αυτά πρώτη κατοικία- και αλλά οκτώ καταστήματα.

Το αίματα άναψαν όταν μια συμβολαιογράφος κατάφερε να τρυπώσει σε μια από τις αίθουσες και να καθίσει στα έδρανα με σκοπό να προχωρήσει πλειστηριασμό με επισπεύδουσα γνωστή εταιρία και οφειλέτη ιδιοκτήτη τεσσάρων καταστημάτων για οφειλές ύψους 820.000 ευρώ.

Όταν η παρουσία της συμβολαιογράφου έγινε αντιληπτή από τους διαδηλωτές, τότε οι περισσότεροι από αυτούς εισήλθαν εντός της αίθουσας και ζήτησαν από τη συμβολαιογράφο να μαζέψει τα έγγραφα της, καθώς όπως της ανακοίνωσαν δεν υπήρχε περίπτωση να πραγματοποιηθεί η εντολή του πελάτη της.

«Ντροπή σου, ντροπή σου» φώναξαν τα μέλη των κινημάτων στη συμβολαιογράφο η οποία αναγκάστηκε να βγει εκτός αίθουσας και με τη συνοδεία των αστυνομικών οδηγήθηκε στο κυλικείο του Ειρηνοδικείου προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση.

Έτσι και για σήμερα στο Ειρηνοδικείο της Λουκάρεως δεν πραγματοποιήθηκε κανένας πλειστηριασμός.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα