Έλληνας στη λίστα των ηγετών της ψηφιακής οικονομίας

Η Lamda Hellix, ανακοινώνει ότι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Απόστολος Κάκκος, συμπεριλήφθη στη λίστα Global Power 200 του περιοδικού Data Economy και περιλαμβάνει προσωπικότητες από όλο τον κόσμο που κατέχουν ηγετική θέση στο χώρο των data centre, των cloud και της διαχείρισης δεδομένων.

επενδύσεων που προάγουν την επιχειρηματικότητα και συμβάλλουν στην άνθιση του παγκόσμιου εμπορίου και της ψηφιακής οικονομίας.

Ο Απόστολος Κάκκος, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα προσωπικά, τη Lamda Hellix και φυσικά την Ελλάδα να βρίσκομαι στη λίστα Global Power 200. Οι
επιχειρηματικές ενέργειες και επενδύσεις που υλοποιήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια έγιναν στο πλαίσιο της στρατηγικής επέκτασης του portfolio υπηρεσιών της εταιρείας με στόχο το άνοιγμα σε νέες αγορές και της διεθνοποίησης του ελληνικού εμπορίου.

Λειτουργώντας αδιάλειπτα εδώ και 16 χρόνια το μεγαλύτερο neutral data center campus στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, έχουμε κατορθώσει να αναδείξουμε την Ελλάδα ως ψηφιακό κόμβο και πόλο επενδύσεων τονίζοντας τη σπουδαιότητα της γεωπολιτικής μας θέσης και την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων.

economistas.gr
Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα