Έληξε η κατάληψη στο κτίριο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ

«Φεύγουμε θεωρώντας ότι εκπληρώθηκε η απαίτησή μας για εκκίνηση των εργασιών εν μέσω κατάληψης και λαμβάνοντας υπόψη την πολιτική νίκη που πετύχαμε απέναντι στο υπουργείο και που αφήνει μόνο θετική παρακαταθήκη για τη συνέχεια του αγώνα»

Έληξε νωρίτερα σήμερα, μετά από 36 ημέρες, η κατάληψη στο κτίριο του Ιδρύματος Νεολαίας Διά Βίου Μάθησης στην οδό Αχαρνών.

«Φεύγουμε θεωρώντας ότι εκπληρώθηκε η απαίτησή μας για εκκίνηση των εργασιών εν μέσω κατάληψης και λαμβάνοντας υπόψη την πολιτική νίκη που πετύχαμε απέναντι στο υπουργείο και που αφήνει μόνο θετική παρακαταθήκη για τη συνέχεια του αγώνα, για την υλοποίηση και των υπόλοιπων αιτημάτων, καθώς και για τις σχέσεις που δημιουργήθηκαν πανελλαδικά», αναφέρει το Συντονιστικό της κατάληψης σε σχετική ανακοίνωση.

Ωστόσο, οι υπηρεσίες του ΙΝΕΔΙΒΙΜ δεν θα λειτουργήσουν άμεσα στο κτίριο, αφού, σύμφωνα με την προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία, πρέπει να γίνει πρώτα από τα αρμόδια όργανα έλεγχος περιουσίας.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΣ του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, Δημήτρης Ζέρβας, αυτή τη στιγμή γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία ελέγχου περιουσίας, για να λειτουργήσει κανονικά το συντομώτερο δυνατόν το ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα