Έκτακτο – Απίστευτες εικόνες στο Μαρούσι: «Aν δεν έχουμε νεκρό θα είναι θαύμα» (Βίντεο)

Από τις πυρκαγιές στις πλημμύρες. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν από το μεσημέρι της Πέμπτης τα βόρεια προάστια της Αθήνας, προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες παρασέρνοντας αμέτρητα αυτοκίνητα.

«Με αυτό που έγινε εδώ, αν δεν έχουμε νεκρό θα είναι θαύμα», είπε στον ΣΚΑΪ ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος, αναφερόμενος στην κατάσταση που δημιουργήθηκε με τα λασπόνερα στο παλαιό εργοστάσιο της «ΗΒΗ στο Μαρούσι. Από την ισχυρή βροχόπτωση πλημμύρισαν δρόμοι και ένα πάρκινγκ στην συμβολή των οδών Σωρού-Κηφισίας.

Ο ΣΚΑΪ ανέφερε ότι προβλήματα υπάρχουν και στη εθνική οδό, στη Νέα Ερυθραία στο ύψος του «Βασιλόπουλου». Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης ανέφερε και αυτός ότι υπάρχουν προβλήματα στην περιοχή με πλημμυρισμένους δρόμους.

Από την εκδήλωση της καταιγίδας, η Πυροσβεστική έχει ήδη δεχθεί 60 κλήσεις από περιοχές στα βόρεια της Αττικής και ειδικότερα από τη Βόρεια Πεντέλη, τη Κηφισιά, το Μαρούσι και τα Βριλήσσια.

Η ΕΜΥ εξέδωσε προειδοποίηση ότι χρειάζεται προσοχή στα βόρεια προάστια και προς τη δυτική Αττική ως και το βράδυ της Πέμπτης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα