Με επιτυχία έγιναν οι εκλογές της ΝΔ στη πρόβα τζενεράλε

Επιτυχής ήταν η σημερινή πρόβα εκλογών στη Νέα Δημοκρατία και στη Συγγρού εκφράζουν την βεβαιότητα πως η εκλογή της επόμενης Κυριακής θα διεξαχθεί χωρίς προβλήματα.ND1-600x317

Η γενική δοκιμή έγινε σε συνθήκες πραγματικών εκλογών με τη συμμετοχή εκατοντάδων εθελοντών.

Ωστόσο, η περιφέρεια της ανατολικής Αττικής έμεινε εκτός πρόβας, καθώς δεν έχουν ακόμη παραληφθεί τα απαραίτητα τάμπλετ. Κατά τη διαδικασία εντοπίστηκαν κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες, οι οποίες, όπως επισημαίνουν από τη Ν.Δ., θα αντιμετωπιστούν άμεσα.

Σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται:

«Σήμερα ολοκληρώθηκε με επιτυχία, σε συνεργασία με την εταιρεία Vodafone, η γενική δοκιμή του συστήματος για την εκλογή νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Ο στόχος της δοκιμής σε συνθήκες πραγματικών εκλογών επετεύχθη. Με βάση το αποτέλεσμα, οι όποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες παρουσιάστηκαν, θα αντιμετωπιστούν άμεσα και την επόμενη Κυριακή 20/12/2015 η διαδικασία της ψηφοφορίας θα διεξαχθεί χωρίς προβλήματα. Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες εθελοντές, στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας που ανταποκρίθηκαν στο σημερινό μας κάλεσμα και συμμετείχαν στη διαδικασία της γενικής δοκιμής.»

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα