Άν. Καραμανλή: Ζητάμε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τις υποκλοπές στην ΕΠΟ

Την άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης ζητά αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή, με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με παρακολούθηση και καταγραφή συνομιλιών στην ΕΠΟ.

Ειδικότερα, στη δήλωσή της η Άννα Καραμανλή τονίζει τα εξής:

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει κατηγορηματικά τις πρακτικές παρακολούθησης και καταγραφής συνομιλιών στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Πρόκειται για μεθόδους που παραπέμπουν σε “μαφία” και θίγουν άμεσα διεθνείς αθλητές, προπονητές και εργαζόμενους στην Ομοσπονδία .

Το ελληνικό ποδόσφαιρο, για άλλη μια φορά, δυσφημείται και πέφτει θύμα ενός παρασκηνίου, που προκαλεί αποστροφή και απομακρύνει τη φίλαθλη κοινότητα ακόμη περισσότερο από το άθλημα.

Οι τελευταίες αποκαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι το απόστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχει σπάσει και έχουμε μεγάλη απόσταση ακόμη να διανύσουμε μέχρι να αποβάλουμε από τον ελληνικό αθλητισμό τέτοιες νοσηρές νοοτροπίες και συμπεριφορές.

Αναμένουμε την άμεση παρέμβαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, καθώς και τις ανάλογες πρωτοβουλίες του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Ελπίζουμε, τέλος, αυτά τα περιστατικά να μην αποτελέσουν την αφορμή για να παραταθεί η επιτροπεία του ελληνικού ποδοσφαίρου και να οδηγηθούμε άμεσα στην ανάδειξη αιρετής διοίκησης στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα