Άδ. Γεωργιάδης: Στη Βουλή έγινε ένα πολιτικό deal

Για πολιτικό deal ανάμεσα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Α. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «στη Βουλή έγινε ένα “πολιτικό deal”. Τη Δευτέρα, η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κάλυψε απόλυτα τον κ. Πάνο Καμμένο παρά τις αποκαλύψεις για το καζίνο. Την Τρίτη, ημέρα απεργίας των δημοσιογράφων, οι ΑΝ.ΕΛ. ανακοίνωσαν ότι ψηφίζουν το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου και ψηφίζουν και την τροπολογία του κ. Κοντονή για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης. Ο κ. Καμμένος ζήτησε κάλυψη για τις δικαστικές του υποθέσεις και ο κ. Τσίπρας απαίτησε ψήφιση από τους ΑΝ.ΕΛ. της αριστερής ατζέντας για να σώσουν τον αρχηγό τους από το Ειδικό Δικαστήριο. Αυτό έγινε στη Βουλή. Ένα ξεδιάντροπο “deal” χωρίς καμία αίσθηση ιδεολογίας και χωρίς καμία αίσθηση πολιτικών αρχών».

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε την επίσκεψη Dijsselbloem: «Ο κ. Dijsselbloem έκανε μια προσπάθεια ως όφειλε να πείσει την ελληνική κυβέρνηση να κλείσει την τρίτη αξιολόγηση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η μπάλα είναι στο δικό μας γήπεδο. Εάν η αξιολόγηση κλείσει γρήγορα, το αργότερο μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, ίσως τότε να έχουμε μία καλύτερη τύχη στις αγορές. Ο κ. Τσίπρας άφησε να περάσει το καλοκαίρι χωρίς να κάνει καμία δράση από όσες προέβλεπε το πρόγραμμα. Εάν συνεχίσει να πηγαίνει ανάποδα στη διαδρομή, ό,τι και να λένε οι κ.κ. Dijsselbloem και Regling η Ελλάδα δεν θα πάει καλά».

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε και στη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας: «Όταν έχεις μια δημοσκόπηση με 13 μονάδες διαφορά μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου κόμματος, το να αρχίσουμε την μεμψιμοιρία στη Νέα Δημοκρατία το θεωρώ υπερβολικό. Διακινδυνεύω την πρόβλεψη ότι πάλι σε ένα μήνα η διαφορά θα είναι προς τα πάνω. Τα θετικά νέα για την Κυβέρνηση, δυστυχώς για αυτήν, μένουν πίσω».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα