Άδ. Γεωργιάδης: Η Πρώτη φορά Αριστερά» κάνει πράγματα που ούτε εγώ τα είχα φανταστεί

Αιχμηρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με τους πλειστηριασμούς αλλά και με την τροπολογία που αφορά το άνοιγμα του επαγγέλματος των φαρμακοποιών.

Ειδικότερα, μιλώντας στον realfm ο κ. Γεωργιάδης, σημείωσε πως «η τροπολογία για τους πλειστηριασμούς είναι πάρα πολύ σκληρή για τα δικά μου δεδομένα. Η ιδέα ότι κάποιος θα τιμωρείται με φυλάκιση μόνο και μόνο γιατί παρίσταται σε κάποιον πλειστηριασμό, ομολογώ ότι δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό. Η “Πρώτη φορά Αριστερά” κάνει πράγματα που ούτε εγώ τα είχα φανταστεί».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε για το άνοιγμα του επαγγέλματος των φαρμακοποιών ότι ο ίδιος ως υπουργός Υγείας, «είχα αποκρούσει τις απαιτήσεις της τρόικα για το άνοιγμα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος σε μη φαρμακοποιούς. Το να ανοίγουν φαρμακεία μη φαρμακοποιοί σε μία χώρα που έχει τα περισσότερα φαρμακεία σε όλο τον κόσμο, δεν είναι μια από τις μεταρρυθμίσεις που χρειαζόταν η Ελλάδα. Υπό αυτή την έννοια, δεν είχα υποστηρίξει την πρόταση της τρόικα και είχα αρνηθεί να εφαρμόσω αυτή τη μνημονιακή πολιτική» είπε ο κ. Γεωργιάδης για να συμπληρώσει πως «όλα αυτά, όμως, για τα οποία μας κατηγορούσαν ως “γερμανοτσολιάδες”, έρχονται τώρα και τα κάνουν. Ο κ. Φίλης ασκεί κριτική εκ του ασφαλούς, αλλά ψηφίζει κιόλας. Θα έρθει στη Βουλή και θα ψηφίσει και την τροπολογία για τα φαρμακεία και για τους πλειστηριασμούς», ήταν το σχόλιο του αντιπροέδρου της ΝΔ..

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε τη συγκυβέρνηση για το γεγονός πως έφερε τροπολογίες στη Βουλή τις οποίες η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου είχαν αρνηθεί να φέρουν. Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως «δεν υπάρχει για την τρόικα πιο βολική κυβέρνηση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τις δύο τροπολογίες που αρνήθηκε να φέρει στην ελληνική Βουλή η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου, τις φέρνει η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου μέσα στα “μαύρα μεσάνυχτα”. Ο ελληνικός λαός έπεσε θύμα μιας πολιτικής απάτης. Οι άνθρωποι που πούλησαν το πιο σκληρό αντιμνημόνιο, πήγαν στις πλατείες των αγανακτισμένων και φώναζαν “Go back Madame Merkel”, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που υπογράφουν όλα όσα τους ζητάει η τρόικα», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα