Χρ. Μαντάς: Δεν υπάρχει κανένα πρόσχημα για τη ΝΔ, ώστε να μην ψηφίσει οτιδήποτε ενισχύει τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα

Στην πρωινή εκπομπή «Weekend On Line» ραδιοφωνικού σταθμού Παραπολιτικά FM 90,1 συμμετείχε σήμερα ο βουλευτής Ιωαννίνων και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς. O κ. Μαντάς απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων Δημήτρη Τάκη και Γεωργίας Σκιτζή για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

 

Καλούμενος από τους δημοσιογράφους να τοποθετηθεί στο πως πρέπει να μοιραστεί το κοινωνικό μέρισμα (πλεόνασμα) του 2017 που έχει προκύψει, και να σχολιάσει τις σχετικές προτάσεις της ΝΔ, ο κ. Μαντάς δήλωσε : «Να θυμίσω πως η ΝΔ δεν ψήφισε την σχετική πρόταση που είχε έρθει πέρυσι στη Βουλή, για εφ’ άπαξ χορήγηση μιας σημαντικής ανακούφισης σε κάποιους συνανθρώπους μας. Προσπαθεί λοιπόν με διάφορες προτάσεις να καλύψει το περυσινό της ολίσθημα. Δεν θα υπάρξει κανένα είδους πρόσχημα για την αντιπολίτευση και ιδιαίτερα για την αξιωματική αντιπολίτευση να μην ψηφίσει οτιδήποτε ενισχύει τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα. Αν κρυφτεί λοιπόν πίσω από το ότι δεν έγιναν δεκτές οι δικές της προτάσεις, αυτό θα είναι πραγματικά αποκαλυπτικό» των προθέσεων της.

Σχετικά Νέα