Χριστοδουλοπούλου:«Δε πρόκειται να φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ»

αρχείο λήψης (4)

H πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm ξεκαθάρισε ότι δεν είναι διατεθειμένη να φύγει από το ΣΥΡΙΖΑ και θα συμβάλλει όσο μπορεί για την νίκη του.

Συγκεκριμένα,δήλωσε «Δεν θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θέλω ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει και στο βαθμό που μπορώ να συμβάλλω, θα συμμετάσχω από όποια θέση. Το αν θα είμαι ή όχι υποψήφια, εξαρτάται από το σύνολο και τη φυσιογνωμία του ψηφοδελτίου».

Παράλληλα,η κ.Χριστοδουλοπούλου αναφερόμενη  στο μεταναστευτικό και τα επεισόδια στη Μυτιλήνη,  σημείωσε ότι «για να μπει κάποιος στο πλοίο, έπρεπε να έχει το χαρτί της ταυτοποίησης. Γι’ αυτό γινόταν φασαρία στην ουρά, γιατί οι άνθρωποι ήθελαν να ταυτοποιηθούν. Οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες δεν έβαζαν μέσα ως επιβάτες ανθρώπους που δεν είχαν το χαρτί της ταυτοποίησης από τις ελληνικές αρχές. Όλοι ταυτοποιούνταν. Όλοι. Και αυτοί που έβγαιναν οπουδήποτε, πήγαιναν μόνοι τους να συλληφθούν, να δώσουν τα στοιχεία τους, να πάνε στο εισαγγελέα, για να απέχει από την ποινική δίωξη και μετά να πάνε στο κέντρο καταγραφής, για να πάρουν αυτό το πολυπόθητο χαρτί της εξάμηνης άδειας. Δυστυχώς,  δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, έχουν φύγει.

Όλοι οι άλλοι είναι στην Ειδομένη και περιμένουν να περάσουν. Δεν θέλει κανείς να μείνει στη χώρα μας. Οι εικόνες στην Αθήνα είναι μέχρι να μπουν στα τρένα, στα ΚΤΕΛ, μέχρι να βρουν τους τρόπους να φύγουν. Είναι χώρα τράνζιτ. Όλοι αυτοί, είναι ταυτοποιημένοι. Δεν υπάρχει κανείς που  να μην έχει ταυτοποιηθεί»υπογράμμισε.

Σχετικά Νέα