Χαρακόπουλος: Σε γενικολογίες καταφεύγει ο κος Τόσκας για τα κατειλημμένα κτίρια

Σε ανακοίνωση του ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, σχετικά με τα υπό κατάληψη ιδιωτικά και δημόσια κτήρια , αναφέρει ότι «Ο κατ’ ευφημισμόν υπουργός Προστασίας του Πολίτη, για μια ακόμη φορά, αποφεύγει να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που του θέτουμε και καταφεύγει σε γενικολογίες.

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, επισήμανε ότι ζητήθηκε από τον κ. Τόσκα «να πει επίσημα πόσα δημόσια και ιδιωτικά κτίρια και χώροι είναι υπό κατάληψη, από διάφορες ομάδες. Και, επιπλέον, να καταθέσει τα έγγραφα που δείχνουν τις δράσεις στις οποίες έχει προβεί το αρμόδιο Υπουργείο για να τις σταματήσει».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «στην απάντησή του, ο κ. Τόσκας δεν λέει κουβέντα γι’ αυτά. Και δεν παραθέτει ούτε ένα στοιχείο, εκτός από το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας που αναφέρεται στις μοναδικές επιχειρήσεις, γι’ αυτό το σκοπό, στις 13 Μαρτίου 2017».

Ο βουλευτής Λάρισας δήλωσε ότι «σε κάθε περίπτωση, ας γνωρίζει ότι θα επανέλθουμε και θα επανερχόμαστε μέχρι να δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις. Και μέχρι η Κυβέρνηση να αναλάβει, επιτέλους, τις ευθύνες της».

Καταλήγοντας τόνισε ότι, ο κ. Τόσκας, «οφείλει, να καταλάβει ότι το όργιο των καταλήψεων καταλύει κάθε έννοια Κράτους δικαίου».

Σχετικά Νέα