Δημοσιεύθηκε στις: Τρ, Ιούλ 19th, 2016

Χάκερς έκαναν επίθεση στη Wikileaks για τις επικείμενες αποκαλύψεις για το πραξικόπημα στην Τουρκία

Διαδικτυακή επίθεση δέχθηκε τα μεσάνυχτα ο ιστότοπος της Wikileaks, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε στο Twitter, λόγω της επικείμενης διέρρευσης περισσότερων από 100.000 απόρρητων εγγράφων, τόσο για το τουρκικό πραξικόπημα, όσο και για την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα.

Συγκεκριμένα, οι διαχειριστές του ιστοτόπου είχαν γράψει στο Twitter: «Ετοιμαστείτε για μια μάχη καθώς θα δώσουμε στη δημοσιότητα 100k+ αρχεία για τη δομή της πολιτικής εξουσίας της Τουρκίας».
Τα έγγραφα προέρχονται από e-mails του κυβερνώντος κόμματος AKP και σύμφωνα με το wikileaks περιέχουν καυτές αποκαλύψεις για το πραξικόπημα.
«Οι υποδομές μας βρίσκονται υπό επίθεση. Δεν είμαστε σίγουροι για την πραγματική προέλευση της επίθεσης. Η χρονική στιγμή δείχνει την τουρκική κυβέρνηση ή τους συμμάχους της.

Παρά την επίθεση π αποκαλυπτικός ιστότοπος ανακοίνωσε πως θα επικρατήσει και θα δημοσιεύσει το πρώτο μέρος των εγγράφων την Τρίτη. Η Wikileaks ανακοίνωσε πως στόχος είναι να αποκαλύψει την πολιτική δομή της Τουρκίας και τα έγγραφα θα περιλαμβάνουν περισσότερα από 300.000 e- mails της τουρκικής ηγεσίας.

(ΠΗΓΗ: RT)

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo