Φ. Γεννηματά: Έχουμε μέτωπο εναντίον του λαϊκισμού

Στην εκ νέου απόρριψη της πρόκλησης του Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία προχώρησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά από το βήμα του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, ενώ σημείωσε πως το Κίνημα Αλλαγής είναι ο τρίτος πόλος ο οποίος θα αποτελέσει την «έκπληξη» στις επόμενες εκλογές.

Η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι «όλα θα κριθούν από την δύναμη που θα δώσει ο λαός στο ΚΙΝΑΛ όταν θα στηθούν οι κάλπες», ενώ στρέφοντας το βλέμμα της στην οικονομία, παρουσίασε ξανά το ΚΙΝΑΛ ως εναλλακτική δύναμη πέραν της Κουμουνδούρου ή της Πειραιώς.

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως το σχέδιό του για προστασία πρώτης κατοικίας είναι ανεπαρκές και απλώς προσπαθεί να σωθεί από την οργή των νοικοκυριών που θα κινδυνεύσουν. Απέρριψε όμως και την πρόταση Μητσοτάκη για μείωση φόρων, λέγοντας πως ούτε αυτό αρκεί.

Τόνισε πως η λύση είναι το σχέδιο του ΚΙΝΑΛ για αναπτυξιακό και επενδυτικό σοκ, με φοροαπαλλαγή νέων που μένουν στην χώρα και αρχίζουν την δραστηριότητα τους και αξιοποίηση της δημόσιας γης που παραμένει ανεκμετάλλευτη.

Σχετικά Νέα