Φωτίου:Αποκαλύφθηκε το ανάλγητο πρόσωπο της δεξιάς

Η κ. Φωτίου υπογράμμισε ότι δεν τίθεται σε κίνδυνο η διαπραγμάτευση και εκτίμησε ότι στο τέλος θα επικρατήσει στο τέλος η λογική στην πλευρά των δανειστών.

«Ήλπιζα να ψηφίσουν όλα τα κόμματα, να δείξουν ομοψυχία» είπε η αναπληρώτρια υπουργός εργασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 Fm» για τα αποτελέσματα της ονομαστικής ψηφοφορίας για το κοινωνικό μέρισμα.

Η κ. Φωτίου ανέφερε ότι η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ερμηνεία: «η βιασύνη και ο πόθος του κ Μητσοτάκη για την εξουσία (…) πιστεύει ότι εάν τον εγκρίνουν οι δανειστές ως ικανό για την υλοποίηση των μνημονίων, θα έρθει στην εξουσία» σημείωσε η αναπληρώτρια υπουργός και συμπλήρωσε ότι «αυτό παίχτηκε δραματικά από την αξιωματική αντιπολίτευση, όταν ήρθε η ώρα να δείξει ο καθένας με το επώνυμο του στους δανειστές την ομοψυχία, η ΝΔ είπε εμπρός στην εξουσία».

Επίσης, η κ. Φωτίου υπογράμμισε ότι δεν τίθεται σε κίνδυνο η διαπραγμάτευση και εκτίμησε ότι στο τέλος θα επικρατήσει στο τέλος η λογική στην πλευρά των δανειστών. «Βγαίνει σήμερα ο ΣΕΒ και λέει ακριβώς ότι είπε ο Μητσοτάκης. Αποκαλύφθηκε το ανάλγητο πρόσωπο της δεξιάς» υπογράμμισε η Θεανώ Φωτίου στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» τονίζοντας ότι όλο το προηγούμενο διάστημα η ΝΔ έχυσε πολλά κροκοδείλια δάκρυα για τους συνταξιούχους.

Η αναπληρώτρια υπουργός εργασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης υπενθύμισε ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση είχε δώσει κοινωνικό μέρισμα ύψους 450 εκ. ευρώ το 2014 χωρίς να έχει κλείσει η χρονιά και να έχει τα αποτελέσματα των πλεονασμάτων και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για υποκρισία. «Πιστεύω πάντως ότι ο κ. Χατζηδάκης με πολύ βαριά καρδιά έκανε την αλλαγή γραμμής της ΝΔ» τόνισε η κ. Φωτίου και σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει αναλάβει και ψηφίσει – με ευρεία μάλιστα πλειοψηφία στη Βουλή- σειρά μέτρων ανακούφισης των ευπαθών ομάδων. Επίσης, κατηγόρησε τον Κ. Μητσοτάκη για εξουσιομανία, με αφορμή τη στάση που κράτησε έναντι της ψηφοφορίας για το εφάπαξ βοήθημα των συνταξιούχων.

Σχετικά Νέα