Υπ. Εργασίας: Ο πόλεμος λάσπης της Ν.Δ. οδήγησε σε παραίτηση τον Ε. Μαρίνο

Δριμεία επίθεση κατά της Ν.Δ. εξαπολύει το Υπουργείο Εργασίας καθώς όπως αναφέρει τις τελευταίες δύο ημέρες «επιδόθηκε σε έναν πόλεμο λάσπης σχετικά με το διορισμό νέου Διοικητή στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης», ο οποίος οδήγησε στην απόσυρση από τη διαδικασία τον κ. Ευστάθιο Μαρίνο για λόγους ευθιξίας.

«Το κόμμα – πυλώνας ενός πολιτικού συστήματος που ταυτίστηκε με τις μίζες εκατομμυρίων ευρώ, με τεράστια σκάνδαλα και απάτες σε βάρος του λαού, το κόμμα που έφτασε να μοιράζει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ χρησιμοποιώντας το ΚΕΕΛΠΝΟ ως ταμείο μαύρου πολιτικού χρήματος, έχει το θράσος να αμφισβητεί την ηθική της κυβέρνησης με ανυπόστατα και χυδαία ψεύδη» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας την επίθεση στη Ν.Δ. την χαρακτηρίζει ως «το κόμμα που βύθισε στα χρέη και την ανυποληψία τα ασφαλιστικά ταμεία» και προσθέτει ότι για τον λόγο αυτό «δεν δέχεται ότι το Δημόσιο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης ανασυντάσσεται και ανακτά την αξιοπιστία του».

«Για τον λόγο αυτό δίνει διαπιστευτήρια με κάθε τρόπο σε ιδιωτικά συμφέροντα και υπονομεύει τη Δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση. Η προσπάθειά του θα πέσει στο κενό» σημειώνεται.

Σχετικά Νέα