Δημοσιεύθηκε στις: Τε, Ιούλ 13th, 2016

Τ. Κουίκ: Ο νόμος της Siemens δεν θα γίνει νόμος του κράτους

t-kouik«Καλά θα κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση να είναι λίγο προσεχτική στο πώς τοποθετείται. Και θα την παραπέμψω σε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», το 2008. Εγώ, πάντως, δεν έχω οικόπεδο δίπλα στου Χριστοφοράκου… » ανέφερε ο κ. Κουίκ.

«Ο νόμος της Siemens δεν θα γίνει νόμος του κράτους. Δεύτερον, θα αποδοθούν ευθύνες μέχρι βαθιά- όποιοι φταίνε- ανεξάρτητα με την τεκμηριωμένη, όπως πιστεύουμε, απάντηση που έδωσε το ΥΠΕΞ. Το πρωτοσέλιδο σήμερα της «ΑΥΓΗΣ», θέτει κάποια ζητήματα σε σχέση και με παραλείψεις του Εφετείου Αθηνών και μάλιστα ονομάζει και τον κ. Ντογιάκο μέσα σε όλη αυτήν την ιστορία… », ανέφερε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ, σε σημερινή συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Real FM.

 

«Αλλά, δεν μπορούμε ως κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αφήσουμε τον νόμο της Siemens να γίνει νόμος του κράτους», επανέλαβε ο κ. Κουίκ προσθέτοντας: «Καλά θα κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση να είναι λίγο προσεχτική στο πώς τοποθετείται. Και θα την παραπέμψω σε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», το 2008. Εγώ, πάντως, δεν έχω οικόπεδο δίπλα στου Χριστοφοράκου… ».

 

Στην δημοσιογραφική παρατήρηση περί βαρέος πολιτικού υπονοούμενου, ο κ. Κουίκ σημείωσε «παραπέμπω στο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ». Ας διαψεύσουν το δημοσίευμα του 2008 και μετά ας έρθουν να το συζητήσουμε», ενώ στην επανάληψη της δημοσιογραφικής παρατήρησης περί βαρέος πολιτικού υπονοούμενου για την αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απάντησε: «Δεν ξέρω, εγώ και δημοσιογραφικά καταγράφω κάποια πράγματα…

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo