Τρ. Πειραιώς: Στις 22 Οκτωβρίου η έναρξη του προγράμματος e – Commerce Project Manager

Για 9η συνεχόμενη φορά, υλοποιείται στην “Εξέλιξη”, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα e-Commerce Project Manager, το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα για τον αναπτυσσόμενο κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 55 ώρες διδασκαλίας σε αίθουσα, από τους πλέον έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, με συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής εξάσκησης σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες υπολογιστών

 25 ώρες Digital Marketing e-Learning, με 8 από τους εγκυρότερους διεθνώς εισηγητές

 Strategy case studies. Εργαλεία και τεχνικές του e-Business στην πράξη, μέσα από τη μελέτη και επίλυση πραγματικών προβλημάτων στη διαμόρφωση e-Commerce στρατηγικής για e-shops ή brands που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε:

 e-Commerce, Retail, Sales, Marketing, Store, Product & Brand Managers, B2B Specialists

 μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτυχθούν μέσα από το ηλεκτρονικό εμπόριο και σχεδιάζουν να δημιουργήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα.

 στελέχη εμπορικών τμημάτων εταιριών που θέλουν να εκπαιδευτούν στο e-Commerce αλλά και σε όποιον ασχολείται με τη διαχείριση και βελτιστοποίηση ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη και την eSkills Center by Convert Group στο πλαίσιο της e- Academy. H Ακαδημία περιλαμβάνει και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Digital Marketing Practitioner που ξεκινάει στις 5 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα