Το υπουργείο Ναυτλίας διαψεύδει δημοσίευμα για απειλές Κουρουμπλή σε Τσίπρα

Για οχετό της αντιπολίτευσης χωρίς τέλος κάνει λόγο το υπουργείο Ναυτιλίας, σχολιάζοντας δημοσίευμα του parapolitika.gr, σύμφωνα με το οποίο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής «έχει θέσει σε ιδιότυπη ομηρία έχει θέσει με τη στάση του την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό».

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται το δημοσίευμα, «παρά το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας φρόντισε από την πρώτη κι όλας στιγμή να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς τον συνεργάτη του, ο κ. Κουρουμπλής όχι μόνο δεν έδειξε διάθεση να υπακούσει στις εντολές του πρωθυπουργού, αλλά απεναντίας, και σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του parapolitika.gr, φέρεται να έχει απαντήσει στο καθολικό αίτημα για παραίτηση με την εξής φράση: «Εγώ δεν πρόκειται να παραιτηθώ. Αν όμως αποτολμήσει ο Τσίπρας να με «φάει», τότε θα ανεξαρτητοποιηθώ…».

Από την πλευρά του το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας απαντά:

«Άθλια συκοφαντία το δημοσίευμα της ιστοσελίδας parapolitika.gr

Ο οχετός της αντιπολίτευσης δεν έχει τέλος. Αφού έπεσε στο κενό η απόπειρα σπίλωσης του ονόματος Κουρουμπλή με βάση τις ενέργειες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, γύρω από το Ναυάγιο του Αγία Ζώνη 2, επιστρατεύτηκαν νέες, δημοσιογραφικού τύπου αθλιότητες και αλητείες, περί δήθεν εκβιασμού του πρωθυπουργού από τον Υπουργό Ναυτιλίας.

Πρόκειται για ψεύτικο και φανταστικό δημοσίευμα όπως τα παραμύθια της Χαλιμάς. «Η σχέση μου με τον Αλέξη Τσίπρα είναι διάφανη και η πορεία μας κοινή, με στόχο να βγει η χώρα από τη μέγγενη των δανειστών και των εκβιαστών και να καταργηθούν οι ανισότητες στην ελληνική κοινωνία. Μια τέτοια σχέση καμία λάσπη δεν την αγγίζει».

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποτελεί κοινή συκοφαντία.»

Σχετικά Νέα