Το ΠΑΣΟΚ δεν παίζει σε δυάδες λέει ο Σκανδαλίδης

Ακόμα ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατικής Συμπαράταξης βάζει τέλος στα όποια σενάρια περί σύμπραξης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τον Ευάγγελο Βενιζέλο και ο Κώστας Σκανδαλίδης διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τη συνεργασία, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά ότι «το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν παίζει σε δυάδες, ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με τη ΝΔ».

Μιλώντας στο ΑΠΕ, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ παίζει σε τριάδες και πάνω με την απαραίτητη συμμετοχή των δυο μεγαλύτερων μετά τις εκλογές κομμάτων, γιατί πιστεύουμε ότι μόνο έτσι μπορεί να βγει η χώρα οριστικά, από την κρίση».

Απαντώντας στο κάλεσμα του Νίκου Φίλη, ο κ. Σκανδαλίδης υποστηρίζει ότι «προφανώς γίνεται κατανοητό στον κάθε πολίτη ό,τι ένα τέτοιο κάλεσμα είναι προσχηματικό και απλά αναζητούνται σύμμαχοι για τη δικαίωση μιας καταστροφικής και αδιέξοδης πολιτικής».

Μιλώντας για τη συνέχιση της διεύρυνσης του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σκανδαλίδης υποστηρίζει ότι «η Φώφη Γεννηματά υπηρετεί με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τη διεύρυνση και θα συνεχίσει να το κάνει προς κάθε κατεύθυνση» και ξεκαθαρίζει ότι «το ΠΑΣΟΚ προχωρά μπροστά με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη με επικεφαλής τη Φώφη Γεννηματά».

Σχετικά Νέα