Δημοσιεύθηκε στις: Τρ, Ιούλ 5th, 2016

«Το δημοψήφισμα των λαϊκιστών στοίχισε πολλά στους Έλληνες»

Stavros Theodorakis«Το δημοψήφισμα των λαϊκιστών στοίχισε πολλά στους Έλληνες. Έφερε τη χώρα στον γκρεμό και χαθήκανε δεκάδες δισεκατομμύρια. Η ιστορία θα είναι πολύ αυστηρή με αυτούς που πήγαν να ανατινάξουν την Ελλάδα» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στην ΕΡΤ, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

«Όσα σιγά – σιγά αποκαλύπτονται δείχνουν το σκοτεινό τους σχέδιο. Η χώρα να γίνει τρίτος κόσμος. Και όλα να ελέγχονται από το κράτος, δηλαδή από το κόμμα, δηλαδή από την παρέα τους» πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά ενώ συμπλήρωσε: «Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προσθέτει κάθε μέρα προβλήματα, ενώ η χώρα έχει ανάγκη από τολμηρές λύσεις. Δικαιοσύνη και δουλειές. Αυτά ζητάει ο κόσμος. Και γι΄ αυτά παλεύει κάθε μέρα το Ποτάμι. Δίνουμε λύσεις, δίνουμε προτάσεις και ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα έχουμε μια προοδευτική κυβέρνηση που θα κοιτάξει τα συμφέροντα του τόπου, τα συμφέροντα των πολλών».

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo