Την παραίτηση του Δ.Καμμένου ζητά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ

Να υποβάλει παραίτηση από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών και Δικτύων καλεί τον Δημήτρη Καμμένο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος μετά τον σάλο που προκλήθηκε εξαιτίας των ομοφοβικών και ρατσιστικών σχολίων του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την παραίτηση του Δ.Καμμένου αναμένουν και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ζητήθηκε από τον Δ.Καμμένο να παραιτηθεί και στη θέση του θα τοποθετηθεί ο Παναγιώτης Σγουρίδης.

Μάλιστα ο Πάνος Καμμένος δημοσιοποίησε την κίνησή του να καλέσει τον Δ.Καμμένο να παραιτηθεί με tweet: «Μέχρι την απόδειξη της αλήθειας για την υπόθεση των αντισημιτικών ρατσιστικών αναρτήσεων ο υφυπουργός θα διευκολύνει με την παραίτηση του».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, το βράδυ της Τετάρτης ο Δ.Καμμένος ζήτησε τον έλεγχο του υπολογιστή του, αλλά και των χειριστών του από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς υποστηρίζει ότι κάποιοι τον χάκαραν.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, στο θέμα παρενέβη από τις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συνομίλησε με τον Πάνο Καμμένο και του ζήτησε να διερευνήσει την γνησιότητα των tweets.

Σχετικά Νέα