Δημοσιεύθηκε στις: Πα, Νοέ 11th, 2016

Τζανακόπουλος:Πράξη πολιτικής χυδαιότητας η στοχοποίηση του Χουλιαράκη από την ΑΔΕΔΥ

0fa3615fd21b4b93bf016012b7b18359-300x184“Η στοχοποίηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη, από την ηγεσία της ΑΔΕΔΥ, μέσα από την αφίσα την οποία διακινεί με το πρόσωπό του, συνιστά πράξη πολιτικής χυδαιότητας” τονίζει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνει ότι “κανείς υπουργός της σημερινής κυβέρνησης δεν λειτουργεί αυτόνομα, αλλά όλοι και όλες υπηρετούν το συλλογικό μας σχέδιο που έχει στόχο τη στήριξη του κόσμου της εργασίας, την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και το τέλος της επιτροπείας”.

Επιπλέον, ο Δ.Τζανακόπουλος σημειώνει ότι “η εξόχως προκλητική αυτή κίνηση επιλέχθηκε να γίνει απέναντι σε έναν υπουργό της σημερινής κυβέρνησης, ενώ για χρόνια το πολιτικό προσωπικό των κυβερνήσεων της καταστροφικής πενταετίας ουδέποτε στοχοποιήθηκε -και ορθώς- από τους επίσημους φορείς του συνδικαλιστικού κινήματος, με τέτοιο αγοραίο τρόπο”.

“Η πολιτική διαμαρτυρία και οι αγώνες των εργαζομένων είναι οξυγόνο για τη δημοκρατία. Ο κανιβαλισμός και η ανθρωποφαγία είναι μέθοδοι άλλων χώρων, ξένων προς το συνδικαλιστικό και εργατικό κίνημα το οποίο κάποιοι υπονομεύουν με τέτοιες ενέργειες” σημειώνει ολοκληρώνοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo