Τενεσί: 29χρονος πάλεψε με τον ένοπλο που σκότωσε 4 άτομα και τον αφόπλισε

Ο τραγικός απολογισμός από την επίθεση ενόπλου σε εστιατόριο στο Νάσβιλ του Τενεσί θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερος, αν δεν είχε κάνει ηρωική παρέμβαση ένας πελάτης.

Ο δράστης, ένας γυμνός που φορούσε μόνο ένα πράσινο τζάκετ, σκότωσε τέσσερα άτομα με ημιαυτόματο όπλο, προτού καταφέρει να τον αφοπλίσει ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο εστιατόριο. Συγκεκριμένα, ο ένοπλος πυροβόλησε και σκότωσε δύο ανθρώπους στο πάρκινγκ και στη συνέχεια μπήκε στο εστιατόριο και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας δύο ακόμη άτομα.

Στη συνέχεια, ένας από τους πελάτες- που είχε κρυφτεί κοντά στην τουαλέτα- επιτέθηκε στον δράστη και κατάφερε να του αποσπάσει το όπλο. «Οταν σταμάτησαν οι πυροβολισμοί, αποφάσισε να τρέξει προς τον ένοπλο και πάλεψε μαζί του για να του πάρει το όπλο, το οποίο πέταξε πάνω από το ταμείο. Σε εκείνο το σημείο, ο δράστης διέφυγε», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ντον Ααρον. Η ηρωική παρέμβαση του 29χρονου πιθανότατα έσωσε ζωές, συμπλήρωσε, σύμφωνα με το Reuters.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο ακόμη άνθρωποι, από τους οποίους ο ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Τώρα, οι αρχές αναζητούν τον Τράβις Ρέινκινγκ (έδωσαν στη δημοσιότητα και τη φωτογραφία του), στο όνομα του οποίου είναι καταχωρημένο το όχημα που χρησιμοποίησε ο ένοπλος.

Φωτογραφίες: AP

Σχετικά Νέα