Σύμβαση της ΕΡΓΟΣΕ με την «Σιδηροδρομικά Έργα ΑΤΕ» για τη γραμμή Θεσσαλονίκης – Ειδομένης

ergoseΣύμβαση, ύψους 11,5 εκατ. ευρώ, υπέγραψε την Τετάρτη η διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ με την «Σιδηροδρομικά Έργα ΑΤΕ» για την ολοκλήρωση της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκης – Ειδομένης, στο τμήμα Πολύκαστρο – Ειδομένη.
Το έργο αφορά την ολοκλήρωση των υπολειπόμενων εργασιών υποδομής της νέας χάραξης της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκης – Ειδομένης, την κατασκευή κτηριακών εγκαταστάσεων του νέου σιδηροδρομικού σταθμού Πολυκάστρου και της σιδηροδρομικής στάσης Μικρού Δάσους, καθώς και επεμβάσεις επί των κτηριακών εγκαταστάσεων του υφιστάμενου σιδηροδρομικού σταθμού Ειδομένης.
Η σύμβαση υπογράφηκε για λογαριασμό της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. από τον διευθύνοντα σύμβουλο Θάνο Βούρδα, με το συμβατικό οικονομικό αντικείμενο να ανέρχεται στο ποσό των 11.493.975,32 ευρώ, ενώ η ολοκλήρωση των εργασιών να προβλέπεται να γίνει σε 15 μήνες.
Με την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών ολοκληρώνεται η υποδομή της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής Πολυκάστρου – Ειδομένης και στη συνέχεια ολοκληρώνονται οι εργασίες επιδομής και εγκατάστασης της Ηλεκτροκίνησης, οι οποίες θα εκτελεσθούν από την εν ενεργεία σύμβαση κατασκευής του αντιστοίχου έργου.

Σχετικά Νέα