Δημοσιεύθηκε στις: Τε, Ιούν 15th, 2016

Σύμβαση της ΕΡΓΟΣΕ με την «Σιδηροδρομικά Έργα ΑΤΕ» για τη γραμμή Θεσσαλονίκης – Ειδομένης

ergoseΣύμβαση, ύψους 11,5 εκατ. ευρώ, υπέγραψε την Τετάρτη η διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ με την «Σιδηροδρομικά Έργα ΑΤΕ» για την ολοκλήρωση της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκης – Ειδομένης, στο τμήμα Πολύκαστρο – Ειδομένη.
Το έργο αφορά την ολοκλήρωση των υπολειπόμενων εργασιών υποδομής της νέας χάραξης της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκης – Ειδομένης, την κατασκευή κτηριακών εγκαταστάσεων του νέου σιδηροδρομικού σταθμού Πολυκάστρου και της σιδηροδρομικής στάσης Μικρού Δάσους, καθώς και επεμβάσεις επί των κτηριακών εγκαταστάσεων του υφιστάμενου σιδηροδρομικού σταθμού Ειδομένης.
Η σύμβαση υπογράφηκε για λογαριασμό της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. από τον διευθύνοντα σύμβουλο Θάνο Βούρδα, με το συμβατικό οικονομικό αντικείμενο να ανέρχεται στο ποσό των 11.493.975,32 ευρώ, ενώ η ολοκλήρωση των εργασιών να προβλέπεται να γίνει σε 15 μήνες.
Με την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών ολοκληρώνεται η υποδομή της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής Πολυκάστρου – Ειδομένης και στη συνέχεια ολοκληρώνονται οι εργασίες επιδομής και εγκατάστασης της Ηλεκτροκίνησης, οι οποίες θα εκτελεσθούν από την εν ενεργεία σύμβαση κατασκευής του αντιστοίχου έργου.

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo