ΣΥΡΙΖΑ: Τη διαιώνιση του καθεστώτος ασυδοσίας ζητά ο Μητσοτάκης

Αιχμηρή ανακοίνωση στην οποία επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιστολή του προς το ΕΣΡ, στην οποία ζητά να μην προχωρήσει η διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών.

Όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αυτή του την κίνηση ζητά ευθέως τη διαιώνιση του καθεστώτος ασυδοσίας που επικρατεί εδώ και 30 χρόνια στο τηλεοπτικό τοπίο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση σχολιάζει «Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Αυγή, με την επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο του ΕΣΡ, ο Κ. Μητσοτάκης ζητά ευθέως τη διαιώνιση του καθεστώτος ασυδοσίας που επικρατεί εδώ και σχεδόν 30 χρόνια στο τηλεοπτικό τοπίο».

Στη συνέχεια αναφέρεται «συγκεκριμένα, επικαλούμενος εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις, ο πρόεδρος της ΝΔ ισχυρίζεται πως «δεν θα πρέπει να προχωρήσει καμία διαδικασία βασισμένη στον Ν. 4339/2015 λόγω του κινδύνου να ανατραπούν εκ νέου τα αποτελέσματα και τυχόν νέας διαδικασίας, με σοβαρές συνέπειες για το δημόσιο συμφέρον αλλά και για το κύρος του προσφάτως συγκροτηθέντος Συμβουλίου σας».

Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραποιεί την πραγματικότητα για να υπερασπιστεί τους καναλάρχες. Η τακτική του προέδρου της ΝΔ να υπονομεύει συστηματικά το δημόσιο συμφέρον, το οποίο με θράσος επικαλείται, θα πέσει στο κενό. Τον καλούμε να προχωρήσει άμεσα στη δημοσιοποίηση ολόκληρης της επιστολής του προς το ΕΣΡ».

Σχετικά Νέα