ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης πρέπει επιτέλους να μιλήσει για τις ακροδεξιές κινητοποιήσεις στα σχολεία

«Η σιωπή Μητσοτάκη για τις ακροδεξιές κινητοποιήσεις στα σχολεία ισοδυναμεί με στήριξη του ίδιου προσωπικά σε αυτές», τονίζει η Κουμουνδούρου σε σημερινή της ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη σιωπή Μητσοτάκη για τις ακροδεξιές κινητοποιήσεις στα σχολεία (εδώ το συνολικό δημοσίευμα του Left.gr):

«Η σιωπή Μητσοτάκη για τις ακροδεξιές κινητοποιήσεις στα σχολεία ισοδυναμεί με στήριξη του ίδιου προσωπικά σε αυτές. Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει επιτέλους να μιλήσει. Συμφωνεί ο αρχηγός της Ν.Δ. με τη συμπόρευση των συνδικαλιστών εκπαιδευτικών, αλλά και κεντρικών στελεχών της Ν.Δ. με τη Χρυσή Αυγή στο θέμα αυτό; Συμφωνεί με το ανατριχιαστικό σύνθημα «η δημοκρατία ξεπούλησε τη Μακεδονία»; Συμφωνεί με το εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα της παράταξής του στους καθηγητές και την αυτούσια αναπαραγωγή των αθλιοτήτων του Χρυσαυγίτη βουλευτή Παππά;

Δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανοχή από τις δημοκρατικές δυνάμεις στις αθλιότητες της Χρυσής Αυγής και στην προσπάθειά της να δηλητηριάσει τους μαθητές με το εθνικιστικό μίσος».

Σχετικά Νέα