ΣΥΡΙΖΑ: Η χυδαία επίθεση Αυγενάκη εκθέτει ανεπανόρθωτα την ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη

«Η τραγική ειρωνεία, ωστόσο, για τον κ. Αυγενάκη και το κόμμα του είναι πως και ο ίδιος έγινε δέκτης ύβρεων και επιθέσεων κατά τη διάρκεια της τελετής στην πόλη των Σερρών, κάτι που ο ίδιος αποσιωπά. Ο κ. Μητσοτάκης πέφτει στον λάκκο της άκρας δεξιάς, τον οποίο ο ίδιος άνοιξε» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

 

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη του γραμματέα της ΝΔ Λ. Αυγενάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6

Η χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 κατά της κυβέρνησης ο γραμματέας της ΝΔ Λ. Αυγενάκης, με εκφράσεις όπως «πτυελοδοχείο της ελληνικής κοινωνίας», εκθέτουν ανεπανόρθωτα την αξιωματική αντιπολίτευση και τον αρχηγό της κ. Μητσοτάκη. Με αυτόν τον άθλιο λόγο, η ΝΔ προσφέρει κάλυψη και νομιμοποιεί κάθε περιθωριακή ακροδεξιά κίνηση που εμφανίζεται ως αντίδραση για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Η τραγική ειρωνεία, ωστόσο, για τον κ. Αυγενάκη και το κόμμα του είναι πως και ο ίδιος έγινε δέκτης ύβρεων και επιθέσεων κατά τη διάρκεια της τελετής στην πόλη των Σερρών, κάτι που ο ίδιος αποσιωπά. Ο κ. Μητσοτάκης πέφτει στον λάκκο της άκρας δεξιάς, τον οποίο ο ίδιος άνοιξε. Περιμένουμε να σοβαρευτεί.

Τι είπε ο Αυγενάκης:

«Έχουν ήδη παραιτηθεί, τους έχει ήδη παραιτήσει η ελληνική κοινωνία», ανέφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 και στη συνέχεια, συμπληρώνοντας: «Είναι πολιτικά σκιάχτρα κι απλώς μένεις να οριστεί ημερομηνία των εκλογών για να τους πει ο ελληνικός λαός “άντε πάτε σπίτια σας”»

Το να εμφανίζεται το θυμικό και να χάνεται η λογική και το μέτρο από τον πολιτικό λαό δεν ευχαριστεί την Νέα Δημοκρατία, είπε ο κ. Αυγενάκης.

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής, της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτήρισε τη συμφωνία «κατάπτυστη» και «ανεκδιήγητη».

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις είπε ότι «ο λαός των Σερρών είναι θυμωμένος και αντιλαμβάνεται τις παρενέργειες από αυτή τη συμφωνία που έχει υπογραφεί από 153 βουλευτές».

«Είναι τόσο μεγάλη η απόρριψη και ο θυμός της κοινωνίας που στην ουσία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτελούν το πτυελοδοχείο της κοινωνίας», είπε.

«Έχουν ήδη παραιτηθεί, τους έχει ήδη παραιτήσει η ελληνική κοινωνία», ανέφερε στη συνέχεια, συμπληρώνοντας: «Είναι πολιτικά σκιάχτρα κι απλώς μένεις να οριστεί ημερομηνία των εκλογών για να τους πει ο ελληνικός λαός “άντε πάτε σπίτια σας”».

Αναφορικά με το αν η ΝΔ θα ψηφίσει τη συμφωνία για το Σκοπιανό απάντησε πως: «Είναι αδιανόητο από τη στιγμή που καταθέσαμε πρόταση δυσπιστίας τη μία μέρα, να ψηφίσουμε τη συμφωνία την άλλη μέρα».

Σχετικά Νέα