ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη ταυτίζεται με τους πιο ακραίους κύκλους των δανειστών

Όσες προσπάθειες κι αν κάνει, η ΝΔ δεν μπορεί να κρύψει το πραγματικό της πρόγραμμα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο συνοψίζεται στο εξής τρίπτυχο: λιτότητα, διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων, ισοπέδωση του κοινωνικού κράτους.

Οι σημερινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη, για τις εργασιακές σχέσεις δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας για τις επιδιώξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο FM», ισχυρίστηκε ότι οι συλλογικές συμβάσεις θα οδηγήσουν σε κλείσιμο επιχειρήσεων, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για τη διανομή της οικονομικής ενίσχυσης στους συνταξιούχους, επειδή δεν ζήτησε την άδεια των θεσμών.

Δεν μας εκπλήσσει η στάση αυτή. Για μια ακόμα φορά, η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη επιλέγει να ταυτιστεί με τους πιο ακραίους κύκλους των δανειστών, και με τα συμφέροντα των εργοδοτών. Ήταν εκείνη, άλλωστε, που ψήφισε, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, όλο το νομοθετικό πλαίσιο αποδόμησης των εργασιακών σχέσεων, διάλυσης των εργασιακών δικαιωμάτων, αυτή που πετσόκοψε μισθούς και συντάξεις. Το μόνο που επιδιώκουν, είναι να επιστρέψουν στην εξουσία για να ολοκληρώσουν την κοινωνική καταστροφή.

Σχετικά Νέα