ΣΥΡΙΖΑ: Αυτό που ενώνει τη Ν.Δ. είναι η ακαταμάχητη αδυναμία τους σε αδήλωτες offshore

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και τον Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento», εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Α. Γεωργιάδης φέρεται να ήταν ιδιοκτήτης επί 10 χρόνια εξωχώριας εταιρίας, παραβιάζοντας τη σχετική νομοθεσία που το απαγορεύει σε πολιτικά πρόσωπα, ενώ ταυτόχρονα «ξεχνούσε» να δηλώνει την εταιρεία, ως όφειλε, στο πόθεν έσχες του.

«Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να ζητήσουμε από τον λαλίστατο κ. Γεωργιάδη να δώσει πειστικές εξηγήσεις για την αδήλωτη εξωχώρια. Όταν όμως έχουμε χάσει το μέτρημα από τις αδήλωτες οφσόρ της ηγεσίας της Ν.Δ. και έχει περάσει μια βδομάδα εκκωφαντικής σιωπής του αρχηγού της για τον χρηματοδότη της οφσόρ της συζύγου του, τι να περιμένουμε από τον αντιπρόεδρο…».

«Τουλάχιστον βρήκαμε αυτό που ενώνει την ηγεσία της ΝΔ: Όχι δεν είναι οι κοινές ιδέες, αλλά οι κοινές συνήθειες στη φοροαποφυγή. Η ακαταμάχητη αδυναμία τους σε αδήλωτες οφσόρ», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά Νέα