Συνελήφθη αργά τη νύχτα ο δημοσιογράφος Γιώργος Φιλιππάκης για την ανάρτηση κατά Στουρνάρα

 

Λίγο μετά τη 1:00 τo πρωί συνελήφθη ο ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ μετά απο σχετική μήνυση που κατέθεσε εναντιον του ο Διοικητης της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας – Τι έγραψε ο ίδιος ο δημοσιογράφος στο facebook

Την είδηση της σύλληψής του, την ανακοίνωσε ο ιδιος ο δημοσιογραφος με ανάρτηση του στο Facebook.
Δείτε την ανάρτηση του κ. Φιλιππάκη που αναφέρει τη σύλληψή του
Όπως είχαμε ήδη αναφέρει, το Σάββατο 27 Μαΐου δημιουργήθηκε τεράστια αναστάτωση μετά την ανάρτηση του δημοσιογράφου που έκανε στον λογαριασμό του στο Facebook, και με την οποία όχι μόνο δεν καταδίκαζε την επίθεση σε βάρος του Λουκά Παπαδήμου και αλλά τόνιζε πως δεν θα τον ενοχλούσε καθόλου και μία αντίστοιχη επίθεση σε βάρος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα.

Μετά την ανάρτηση, υπήρξε τεράστια αναστάτωση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, απέστειλε στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Τόσκα και στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την ανάρτηση του δημοσιογράφου στο Facebook, όπως και άλλες απειλές που δημοσιεύτηκαν στα social media εναντίον του.

Αποτέλεσμα ήταν η σύλληψη του Γιώργου Φιλιππάκη.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά τη σύλληψη του, η αρχική ανάρτηση κατά του Γιάννη Στουρνάρα δεν υπάρχει πλέον στο προφίλ του δημοσιογράφου.
Δείτε εδώ την αρχική ανάρτηση που προκάλεσε την παρέμβαση της δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα