Δημοσιεύθηκε στις: Τε, Νοέ 9th, 2016

Συνάντηση Ομπάμα – Τραμπ στον Λευκό Οίκο την Πέμπτη

imagehandlerΣτόχος είναι  να συζητήσουν την «διασφάλιση της ομαλής μετάβασης της εξουσίας», σύμφωνα με τον γραμματέα Τύπου του Λευκού Οίκου, Josh Earnest

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κάλεσε αύριο Πέμπτη τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο με στόχο να συζητήσουν την «διασφάλιση της ομαλής μετάβασης της εξουσίας», σύμφωνα με τον γραμματέα Τύπου του Λευκού Οίκου, Josh Earnest.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ, Kellyanne Conway επιβεβαίωσε στο  MSNBC ότι ο νέος πρόεδρος είναι θετικός στη συνάντηση με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Παράλληλα, ο Josh Earnest επισήμανε πως ο Μπαράκ Ομπάμα θα προβεί σε δηλώσεις σήμερα Τετάρτη στο Λευκό Οίκο για να συζητήσουν τα αποτελέσματα των εκλογών και «τι μέτρα μπορούμε να λάβουμε ώστε η χώρα να παραμείνει ενωμένη, μετά από την περίοδο αυτή του σκληρού εκλογικού αγώνα».

Τέλος, ο Earnest πρόσθεσε ότι ο Ομπάμα κάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ για να τον  συγχαρεί όπως επίσης και την Χίλαρι Κλίντον «εκφράζοντας τον θαυμασμό του για την μεγάλη εκστρατεία που διεξήγαγε σε όλη τη χώρα».

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo