Συνάντηση Αλεξιάδη με το προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών την Τετάρτη για τη χρήση πιστωτικών καρτών

Hand in Ceremony at the Ministry of Finance, in Athens, on July 20, 2015 / ????????-???????? ??? ????????? ???????????, ???? 20 ???????, 2015

Η συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη με το προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη το απόγευμα ώρα 16:00, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα που προέκυψε με τη χρήση των καρτών.

Σημειώνεται ότι το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει την επέκταση της χρήσης των καρτών σε όσο το δυνατόν περισσότερες συναλλαγές των φορολογούμενων μεταξύ των οποίων και για τις ιατρικές υπηρεσίες προκειμένου να έρθουν στην επιφάνεια αδήλωτα εισοδήματα.

Σχετικά με το ζήτημα, από την πλευρά του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ο πρόεδρός του κ. Πατούλης με ανακοίνωση και πρόσφατες δηλώσεις του, επικαλέστηκε δυσκολίες στην εφαρμογή του μέτρου.

Στο μεταξύ, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, την Τρίτη 06/10/2015 και ώρα 14:00 θα μιλήσει στη Βουλή για θέματα φορολογίας, στο πλαίσιο της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Σχετικά Νέα