Δημοσιεύθηκε στις: Κυ, Απρ 3rd, 2016

Συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας και ΑΔΕΔΥ έξω από το ξενοδοχείο Hilton,αύριο 4 Απρίλη

625_9d7f851d-5321-19f0-702a-17b5692fb0cdΣε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο Hilton όπου θα διεξαχθούν οι διαπραγματεύσεις θεσμών – κυβέρνησης, καλεί τη Δευτέρα η Λαϊκή Ενότητα.

«Έξω από το χώρο που διαμένουν οι υπάλληλοι του κουαρτέτου των δανειστών και όπου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ διαπραγματεύεται μαζί τους τον νέο σφαγιασμό συντάξεων και λαϊκών εισοδημάτων, να ακουστεί βροντερά το παλλαϊκό σύνθημα: Είστε ανεπιθύμητοι. Δε θα υπογράψετε τη συμφωνία καταδίκης του λαού, της νεολαίας και της χώρας» επισημαίνει, στη σχετική ανακοίνωση, η ΛΑΕ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο Χίλτον θα πραγματοποιήσει και η ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 5 το απόγευμα.

Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για την ώρα που θα πραγματοποιείται η συνάντηση των κυβερνητικών στελεχών με τους θεσμούς, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για το Ασφαλιστικό.
Η ΑΔΕΔΥ καλεί στην κινητοποίηση όλους του εργαζόμενους, με στόχο να αποτραπεί η συμφωνία που θα οδηγήσει όπως υποστηρίζει στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης και στη λεηλασία των εισοδημάτων τους.

Όπως αναφέρει η ΑΔΕΔΥ, στο κάλεσμά της, στη συνάντηση θα προλειανθεί το έδαφος για νέες εργασιακές και ασφαλιστικές ανατροπές σε βάρος των εργαζομένων και των πλατιών λαϊκών στρωμάτων, σημειώνοντας ότι είναι χρέος όλων των εργαζομένων να εκφράσουν την ενεργητική τους αντίθεση.
«Η κινητοποίηση της Δευτέρας, θα είναι η απαρχή της εβδομάδας εναντίωσης της ελληνικής κοινωνίας στην περαιτέρω διάλυση του ιστού της, με επόμενο σταθμό την 24ωρη απεργία την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 και το απεργιακό συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11:00» τονίζει η ΑΔΕΔΥ στην ανακοίνωσή της

 

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo