Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή διοργανώνουν πυρόπληκτοι του Ματιού τη Δευτέρα

Σε μαζική κινητοποίηση καλεί τους πολίτες των πληγεισών περιοχών η Επιτροπή πυρόπληκτων Ραφήνας-Μαραθώνα, με ανοικτή επιστολή που δημοσιεύεται στην τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα iRafina.gr.

Η επιτροπή διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας τόσο έξω από τη Βουλή όσο και στην Περιφέρεια, το απόγευμα της Δευτέρας, προκειμένου να κατατεθεί το σχετικό υπόμνημα.

Οι πυρόπληκτοι εκφράζουν την ανησυχία τους, κάνοντας λόγο για «έωλες υποσχέσεις που ξεχνιούνται την επόμενη μέρα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:   «Οι κάτοικοι των Δήμων Μαραθώνα και Ραφήνας –Πικερμίου πρέπει να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας, να διεκδικήσουμε τις ζωές μας πίσω, να μην παραπλανηθούμε από έωλες υποσχέσεις που ξεχνιούνται την επόμενη μέρα.

Τα μέτρα που εξήγγειλε και υλοποιεί η κυβέρνηση για τη στήριξή μας δεν επαρκούν ούτε στο ελάχιστο για την κάλυψη των αναγκών που δημιούργησαν οι εγκληματικοί χειρισμοί των κυβερνώντων οι οποίοι προκάλεσαν την ανείπωτη τραγωδία της 23ης Ιουλίου.

• Καλούμε τα ΔΣ των συλλόγων, σωματείων και άλλων μαζικών φορέων των Δήμων μας να συνυπογράψουν το κείμενο των αιτημάτων της «Επιτροπής πυροπλήκτων κατοίκων Ραφήνας-Μαραθώνα»

• Καλούμε όλους τους πυρόπληκτους των περιοχών μας να πάρουν μέρος στην παράσταση της 20ης Αυγούστου στη Βουλή και στην Περιφέρεια Αττικής όπου θα καταθέσουμε εγγράφως τις διεκδικήσεις με τα αυτονόητα αιτήματα μας!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!!   Πούλμαν θα αναχωρήσει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 20/8 στις 18.00 από το ΣΤΕΚΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΛΕΩΦ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 33, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ) ενώ θα υπάρξουν και οι εξής στάσεις: – 17.30 5η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ – 17.45 ΚΑΑΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ – 18.00 ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ & ΚΥΑΝΗΣ ΑΚΤΗΣ στο Μάτι επίσης θα γίνουν στάσεις – στη ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ της Β ΕΙΣΟΔΟΥ του ΒΟΥΤΖΑ με τη Μαραθώνος – στη ΣΤΑΣΗ των ΚΤΕΛ της Α ΕΙΣΟΔΟΥ του ΒΟΥΤΖΑ – στη ΣΤΑΣΗ των ΚΤΕΛ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

Οι επιπτώσεις από το έγκλημα της 23ης Ιουλίου μας αφορούν όλους!!»

Με πληροφορίες από iRafina.gr

Σχετικά Νέα