Στ. Κούλογλου: Αυτό δεν είναι κόμμα, αλλά τα… Panama Papers (βίντεο)

«Πρώτα αποκαλύπτεται ότι μία offshore χρηματοδοτεί εταιρεία της κ. Γκραμπόφσκι και εφημερίδα που πολεμάει φανατικά την κυβέρνηση. Ενώ αυτό το σαββατοκύριακο αποκαλύπτεται ότι έχει offshore και ο κ. Γεωργιάδης»

 

«Η ΝΔ αποφεύγει συστηματικά να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα που έχουν προκύψει για τις αποκαλύψεις που αφορούν offshore της κ. Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη» είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στην ΕΡΤ.

Όπως ανέφερε ο κ. Κούλογλου «στη συνέχεια αποκαλύπτεται ότι μία offshore χρηματοδοτεί εταιρεία της κ. Γκραμπόφσκι και εφημερίδα που πολεμάει φανατικά την κυβέρνηση. Ενώ αυτό το σαββατοκύριακο αποκαλύπτεται ότι έχει offshore και ο κ. Γεωργιάδης». «Αυτό δεν είναι κόμμα είναι τα Panama Papers», σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να δώσει κάποια εξήγηση για το πως η γυναίκα του χρηματοδοτείται από μία offshore μαζί με μία εφημερίδα» συνέχισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Βόζενμπεργκ που ήταν στο πάνελ χωρίς να απαντήσει μίλησε για «φτηνή αντιπολίτευση» ενώ κατηγορώντας την κυβέρνηση για «ανέντιμη και άνανδρη» επίθεση κατά της συζύγου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντέτεινε λασπολογικά δημοσιεύματα κατά υπουργών της κυβέρνησης.

Ο κ. Κούλογλου αντέδρασε έντονα μιλώντας «αστεία συκοφαντία» κατά του υπουργού Οικονομικών και κάλεσε τη Ν.Δ. «να δώσει επιτέλους ουσιαστικές εξηγήσεις για τη διαπλοκή που φαίνεται να υπάρχει ανάμεσα στα Μέσα Ενημέρωσης και την πολιτική εξουσία».

avgi.gr

Σχετικά Νέα