Στ. Θεοδωράκης: Η Ελλάδα έχει ανάγκη να παράγουμε και να προσφέρουμε

Η Ελλάδα έχει ανάγκη να παράγουμε και να προσφέρουμε, δήλωσε σήμερα από τα Χανιά ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, εκτιμώντας ότι δεν γίνουν εκλογές σε κοντινό διάστημα.

 

Ο κ. Θεοδωράκης βρέθηκε στο Ανουσάκειο Ίδρυμα Κισσάμου και απαντώντας σε ερώτηση εάν «βλέπει» εκλογές το 2017, τόνισε: «Δεν βλέπω ότι θα υπάρχουν εκλογές στο κοντινό διάστημα. Σημασία έχει, όμως, να αποφασίσουμε να βγάλουμε μπροστά τις δυνάμεις τις κρυμμένες που έχει ο τόπος. Να παράγουμε και να προσφέρουμε. Αυτό έχει ανάγκη η Ελλάδα. Να παράγουμε και να προσφέρουμε. Με αυτήν τη σειρά. Γιατί αν δεν παράγουμε, αν δεν έχουμε πράγματα να δώσουμε στους ανθρώπους μας, θα είμαστε αναγκασμένοι μια ζωή να έχουμε απλωμένο το χέρι και να παρακαλάμε για βοήθεια».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ανουσάκειο Θεραπευτήριο Κισσάμου ο επικεφαλής του Ποταμιού συνομίλησε με τους τρόφιμους και το προσωπικό, ενώ άκουσε κρητικά κάλαντα και ένα ριζίτικο τραγούδι. «Ήρθαμε να δούμε τις γιαγιάδες, τους παππούδες μας, να ακούσουμε τις ιστορίες τους, τις συμβουλές τους, τα παράπονά τους, αν έχουν, αν και δεν έχουν, γιατί το Ανουσάκειο προσφέρει πολλά στον τόπο και στους ίδιους. Αυτές οι μέρες είναι μία αφορμή να γυρνάμε όλοι στις ρίζες μας. Τους ευχηθήκαμε, λοιπόν, να έχουν ελπίδα και ό,τι καλό στις οικογένειες τους», ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης.

Σχετικά Νέα