Στ.Θεοδωράκης:Τα μέτρα που ψηφίστηκαν στη Βουλή είναι δύσκολα και πολλά απ’ αυτά είναι άδικα αλλά δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να ψηφίσουμε

Αυτό ήταν το μήνυμα του Σταύρου Θεοδωράκη από τον Δραπανιά Κισσάμου, όπου βρέθηκε προκειμένου να συμμετάσχει στο πανηγύρι που διοργανώνεται κάθε χρόνο το Δεκαπενταύγουστο, αναφέρει σε ανακοίνωση του το Ποτάμι.

Μιλώντας στη “Νέα Τηλεόραση Κρήτης”, ο επικεφαλής του Ποταμιού υπενθύμισε ότι “η χώρα δεν έχει ακόμη σωθεί”, επαναλαμβάνοντας ότι “εκείνο που προέχει είναι να λύσουμε το μεγάλο εθνικό θέμα, να σταθεροποιηθούμε και μετά να πάμε σε εκλογές για να λύσουμε τις διαφορές μας”.

Εξήγησε παράλληλα ότι “έχουμε πολύ μεγάλες διαφορές με το παλιό σύστημα. Με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ”. “Αλλά θα πρέπει να αναγνωρίσω” συνέχισε ο Σταύρος Θεοδωράκης “ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα εθνικό μέτωπο που θα πρέπει να τύχει της επικρότησης της κοινωνίας. Υπάρχουν άνθρωποι που ψηφίζουν πράγματα -που θα μπορούσαν να μην τα ψηφίζουν για να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση- και τα ψηφίζουν μόνο και μόνο για να σωθούμε”. “Είναι μια καλή αρχή” πρόσθεσε και επεσήμανε την ανάγκη “να περάσουμε σε μια νέα εποχή αλήθειας”.

Είπε ακόμη, αναφερόμενος στα μέτρα που χθες Παρασκευή ψηφίστηκαν στη Βουλή ότι “είναι δύσκολα και πολλά απ’ αυτά είναι άδικα” και εξήγησε ότι “δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να ψηφίσουμε”. Τέλος, τόνισε πως το Ποτάμι έχει φτιάξει μια ολοκληρωμένη πρόταση για πράγματα που μπορούμε να διορθώσουμε από τον Σεπτέμβριο. “Αλλά αυτό θα συμβεί αφού έχουμε σταθεροποιηθεί” διευκρίνισε.

 

Σχετικά Νέα