Στο στόχαστρο του Αλ.Τσίπρα οι Βενιζέλος,Μητσοτάκης,Σαμαράς και Βγενόπουλος

iuhiuniΟ Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να κλιμακώνει την επίθεση εναντίον όποιου  στέκεται απέναντι από τη κυβέρνηση,και αφορά είτε το οικονομικό,είτε το πολιτικό πεδίο.

Έτσι,ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τα χθεσινά καρφιά εναντίον του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και τις παράλογες απαιτήσεις του,σήμερα δια του γραφείου Τύπου του, καταφέρεται κατά των Βενιζέλου,Μητσοτάκη,Βγενόπουλου με αφορμή το δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα», το οποίο αποκαλύπτει επιστολή-φωτιά του πρώην υπουργού Νίκου Σηφουνάκη στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στην οποία καταγγέλλονται παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη υπέρ του Ανδρέα Βγενόπουλου σε μια σειρά υποθέσεων που αφορούσαν στην επιχειρηματική του δραστηριότητα.

 

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Αναπάντητα ερωτήματα για την Διαπλοκή»

«Κάθε μέρα που περνάει από την αναβολή της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή, νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως, πολλαπλασιάζοντας τα αναπάντητα ερωτήματα και τις απορίες για τις ειδικές σχέσεις του παλιού πολιτικού συστήματος με οικονομικά συμφέροντα.

Μετά το σημερινό δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα» και την αποκάλυψη των επιστολών των κυρίων Σηφουνάκη και Τσιρώνη, όλοι καταλαβαίνουν για ποιο λόγο το σύστημα Μητσοτάκη – Σαμαρά – Βενιζέλου ενοχλήθηκε από την προσπάθεια του Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, να διασφαλίσει την σε βάθος διερεύνηση της υπόθεσης Βγενόπουλου.

Καλούμε έστω και την ύστατη στιγμή τον κ. Βενιζέλο να δώσει εξηγήσεις για όσα του καταμαρτυρούν τα ίδια τα στελέχη του κόμματός του και τον κ. Μητσοτάκη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον κ. Παπαγγελόπουλο».

Η επιστολή του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Σηφουνάκη, προς την πρόεδρο του κόμματος, Φώφη Γεννηματά:

Σχετικά Νέα