Στο πλευρό της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου η Energean

Η Energean Oil & Gas στηρίζει το φιλανθρωπικό και ευρύτερα κοινωνικό έργο τηςΦιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου. Η εταιρεία αποφάσισε να προβεί σε δωρεά ικανής ποσότητας πετρελαίου προς τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων και Χρονίως Πασχόντων «Ο Άγιος Σίλας» για την κάλυψη αναγκών θέρμανσης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Με την ολοκλήρωση της δωρεάς ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Καβάλα Oil συνάντησε στο εκκλησιαστικό ίδρυμα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Προκόπιο και δήλωσε τα εξής:

«Το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως υπό την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Προκοπίου αποτελεί σημείο αναφοράς για την καθημερινότητα της πόλης. Η δραστηριότητα της Energean αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτής της καθημερινότητας και θεωρούμε αυτονόητη τη στήριξη, στο μέτρο των δυνάμεών μας, δομών όπως η Μονάδα «Άγιος Σίλας», ευελπιστώντας ότι συμβάλλουμε κι εμείς στην ευχερέστερη άσκηση αυτού του έργου καθώς και στην ανακούφιση των απόμαχων της ζωής, οι οποίοι έχουν βρει φροντίδα στη σκέπη της Ιεράς Μητροπόλεως».

Από τον πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Προκόπιος ανέφερε τα εξής:

«Ευχαριστούμε θερμά την Energean Oil & Gas για την άμεση ανταπόκρισή της να έλθει αρωγός στις ανάγκες του νεοσύστατου εκκλησιαστικού μας Ιδρύματος, που σκοπό έχει την εξυπηρέτηση των αδελφών μας της τρίτης ηλικίας. Πρωτοβουλίες, όπως αυτή της Εταιρείας, ευκολύνουν ασφαλώς τις υπέρ των εμπεριστάτων φροντίδες της τοπικής μας Εκκλησίας και ενθαρρύνουν την συνέχιση των φιλάνθρωπων προσπαθειών μας για την ανακούφιση εκείνων, που δοκιμάζονται και πραγματικά έχουν ανάγκη της βοηθείας και συμπαραστάσεώς μας».

Σχετικά Νέα