Στο Λονδίνο τρώνε παγωτό με μαλλί της γριάς!

Εντάξει, μπορεί να έχει πλέον χειμωνιάσει, όμως η αγαπημένη λατρεία του καλοκαιριού είναι σταθερή αξία όλο το χρόνο και αυτό που ανακαλύψαμε δεν μπορούμε να μην το μοιραστούμε…

 

Πρόκειται για παγωτό μηχανής που κάθε άλλο παρά τα κλασικά θυμίζει αφού εκτός από το χωνάκι και τις γεύσεις του βελούδινου παγωτού, το αγαπημένο γλύκισμα έχει εμπλουτιστεί με ένα όμορφο-και γλυκό συνάμα- «σύννεφο» από μαλλί της γριάς.

Οι δημιουργοί του ήθελαν να παρουσιάσουν κάτι πρωτότυπο και με αυτό το σκεπτικό τύλιξαν το χωνάκι του παγωτού με μαλλί της γριάς ώστε να φαίνεται σαν αυτό να «αιωρείται» πάνω σε ένα σύννεφο. Όσο για τις γεύσεις, είναι μόνο τρεις: βανίλια, και δύο είδη πράσινου τσαγιού, macha και hojicha, που προσφέρονται με ποικιλία από γαρνιτούρες όπως σιρόπι καραμέλας, βάφλες, κομματάκια σοκολάτας κ.ά ενώ το κόστος του είναι 4.5 λίρες το χωνάκι.

 

Φαίνεται σίγουρα πολύ λαχταριστό αλλά αν «ψήνεσαι» να το δοκιμάσεις θα πρέπει να κάνεις ένα ταξιδάκι μέχρι το Λονδίνο όπου θα το βρεις στο The Milk Train Café.

info
Covent Garden, 44 Bedford Street)

Σχετικά Νέα