Στους 88 οι νεκροί της τραγωδίας – Συνεχίζονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους

Οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική έφθασαν στους 88 – Τα Μικτά κλιμάκια του Στρατού, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Λιμενικού, του Ερυθρού Σταυρού καθώς και εθελοντές συνεχίζουν να ερευνούν το Μάτι για την εύρεση αγνοουμένων.

Στους 88 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, καθώς στις 2 τα ξημερώματα κατέληξε στο ΚΑΤ γυναίκα 42 ετών η οποία ήταν διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας ο αριθμός των εγκαυματιών που παραμένουν σε νοσηλεία είναι 46 ενήλικες, από τους οποίους οι εννέα είναι διασωληνωμένοι και δύο παιδιά τα οποία βρίσκονται σε καλή κατάσταση και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Τα Μικτά κλιμάκια του Στρατού, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Λιμενικού, του Ερυθρού Σταυρού καθώς και εθελοντές συνεχίζουν να ερευνούν το Μάτι για την εύρεση αγνοουμένων. Τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να μπορέσουν να αποκαταστήσουν ότι μπορεί να αποκατασταθεί. Πρώτη μέριμνα, η επαναφορά της ηλεκτροδότησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σχετικά Νέα