Δημοσιεύθηκε στις: Πε, Ιούν 9th, 2016

Στις 4 μ.μ. συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ

bouleutikes-ekloges-periptera-syriza-eklogika-kentra-tsipras-logotupoΗ συνεδρίαση της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα Πέμπτη 9/6/2016 θα γίνει στις 4 μ.μ. παρουσία του Αλ. Τσίπρα

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάσει σήμερα στις 16.00  στα κεντρικά γραφεία του κόμματος  με αντικείμενο τη συνταγματική αναθεώρηση και τον εκλογικό νόμο, παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Η κυβέρνηση έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα καταθέσει σε δημόσιο διάλογο τις προτάσεις της για την αναθεώρηση του Συντάγματος, στις 24 Ιουλίου, επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας στην χώρα.

Η πρόσκληση στον διάλογο θα αφορά τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου αλλά, κυρίως, την κοινωνία και τους πολίτες. Πρόθεση της κυβέρνησης είναι ο διάλογος αυτός να γίνει σε και σε έκταση και σε βάθος, ώστε να προετοιμάσει τις ριζικές αλλαγές που χρειάζεται το πολιτικό μας σύστημα.   Ταυτόχρονα ξεκινά και η διαδικασία για τη διαμόρφωση της πρότασης της κυβέρνησης για την αλλαγή του εκλογικού νόμου στην κατεύθυνση της απλής αναλογικής.

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo