Στην Κόρινθο την Τετάρτη ο Τζανακόπουλος

Ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, θα επισκεφθεί αύριο Τετάρτη 28/12, την πόλη της Κορίνθου. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε ξενοδοχείο της πόλης, στις 12:00 το μεσημέρι και το απόγευμα, στις 6:00, θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Εμπορικό Επιμελητήριο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πόλη θα επισκεφθεί ακόμη το Νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου θα συναντηθεί τόσο με τους εργαζόμενους όσο και με τη Διοίκηση, το Δημαρχείο, όπου θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους, τους Δημοτικούς Συμβούλους και το Δήμαρχο, αλλά και την Αντιπεριφέρεια, όπου θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους, τους φορείς της αντιπεριφέρειας και τον Αντιπεριφερειάρχη. Τέλος, θα επισκεφθεί το Εργατικό Κέντρο, όπου θα έχει συνάντηση με τους εκεί φορείς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης του Υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κατά την επίσκεψή του στην πόλη της Κορίνθου:

09:30 – Νοσοκομείο Κορίνθου- συνάντηση με την Διοίκηση του Νοσοκομείου και με τους εργαζόμενους

11:00 – Επίσκεψη στο Δημαρχείο – Συνάντηση με Δήμαρχο, Δημοτικούς Συμβούλους και εργαζόμενους

12:00 – Συνέντευξη τύπου στο Ξενοδοχείο ΕΦΥΡΑ

13:30 – Επίσκεψη στην Αντιπεριφέρεια – Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη, τους φορείς της αντιπεριφέρειας και τους εργαζόμενους

15:00 – 17:00 Γεύμα – Ανάπαυση

17:30 – Εργατικό Κέντρο – Συνάντηση με τους εκεί φορείς

18:30 – Εμπορικό Επιμελητήριο – Συνάντηση με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου –

19:00 – Ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Εμπορικό Επιμελητήριο

Σχετικά Νέα