Σταμάτης:O Μητσοτάκης θα γίνει πρωθυπουργός «την άνοιξη του 2017»

uihyikΑπάντηση στον ισχυρισμό του Ευκλείδη Τσακαλώτου περί υπονόμευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Αντώνη Σαμαρά έδωσε στη Βουλή ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Δημήτρης Σταμάτης και προέβλεψε ότι ο αρχηγός της ΝΔ θα γίνει πρωθυπουργός «την άνοιξη του 2017».

AdTech Ad«Ξυπνάτε και κοιμόσαστε με τον Σαμαρά γιατί έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη. Χοροπηδάτε για να τον φτάσετε και είναι κωμικό» είπε ο κ. Σταμάτης απαντώντας στις συνεχείς αναφορές του κ. Τσακαλώτου για τις παρεμβάσεις του κ. Σαμαρά στα τεκταινόμενα στη ΝΔ. Ο κ. Σταμάτης κατήγγειλε, μάλιστα, ότι η συμβουλή του κ. Τσακαλώτου στον κ. Μητσοτάκη να μην ακούει τον κ. Σαμαρά συνιστά στην ουσία απειλή. “Τι είναι αυτό συμβουλή ή απειλή; ” διερωτήθηκε ρητορικά.

«Την άνοιξη του 2017 ο Μητσοτάκης θα γίνει πρωθυπουργός έξω και πέρα από απειλές» δήλωσε αφήνοντας να εννοηθεί ότι το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού προεξοφλεί πως δεν θα έχουμε σύντομα εκλογές. Ο κ. Σταμάτης ανέφερε μάλιστα ότι ο ελληνικός λαός έκανε λάθος εκλέγοντας τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά την άνοιξη του 2017 «ο ελληνικός λαός θα ανατρέψει το λάθος του».

http://news247.gr/

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα