Στήριξη κυβέρνησης από Κουβέλη

ÁÈÇÍÁ-Óõíåäñßáóç ôçò ÊÅ ôçò ÄÇÌÁÑ.ÓÔÇ ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ Ï ÐÑÏÅÄÑÏÓ ÔÇÓ ÄÇÌÁÑ ÖÙÔÇÓ ÊÏÕÂÅËÇÓ.(EUROKINISSI-ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ)

Απαντώντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο ρ/σ «real», στο ερώτημα αν βρίσκεται σε διαδικασία σύγκλισης με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό και εάν είναι πιθανή η είσοδος του στην κυβέρνηση, ο κ. Κουβέλης δήλωσε: “Το ακριβές είναι ότι υποστηρίζω όχι τώρα εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι πρέπει να επιτύχει και προς την κατεύθυνση αυτή πράγματι, όποιες δυνάμεις έχω τις προσφέρω για την επιτυχία της διακυβέρνησης του τόπου την οποία θεωρώ και προοδευτική. Και τούτο ανεξάρτητα από παραλείψεις από αποσπασματικές ή από ευκαιρία ενέργειες. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο”.

Συνεχιζοντας τόνισε ότι: «Είναι επίσης ακριβές ότι πριν από κάποιο καιρό, δύο και πλέον μήνες είχα συνάντηση με τον πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα με δική του πρωτοβουλία, αν θέλετε κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας του Μάξιμου και βεβαίως είχα κάποιες τηλεφωνικές επικοινωνίες αναφορικά με ζητήματα της τρέχουσας όσο και σημαντικής πολιτικής ζωής του τόπου και πάντοτε σε σχέση με όσα προβάλλονται ως αναγκαία και κρίσιμα ζητήματα για τον τόπο.»

Ερωτηθείς εάν θα αρνηθεί συνεργασία ή συμπόρευση με την κυβέρνηση εφόσον του ζητηθεί ανέφερε: «Κοιτάξτε ήδη αυτό που σας είπα αποτελεί μορφή στήριξης της κυβέρνησης και θέλω να αποφύγω τα περιττά λόγια. Εάν με ρωτήσετε για το ενδεχόμενο συμμετοχής μου σε κάποιο καινούργιο υπουργικό σχήμα θα σας πω ότι δεν μπορώ να μελλοντολογώ και δεν υπάρχει τίποτα, μα τίποτα, το συγκεκριμένο» τόνισε.

Σχετικά Νέα