Σκουρλέτης:Δεν υπάρχουν λόγοι παραμονής του ΔΝΤ στην Ελλάδα

«Ο Σόιμπλε θέλει την ύπαρξη του ΔΝΤ και τα επόμενα χρόνια στην χώρα μας. Δεν υπάρχουν λόγοι πολιτικής ύπαρξης του ΔΝΤ στην Ελλάδα», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών. Αν η αξιολόγηση δεν κλείσει τον Ιανουάριο, οι λόγοι για αυτό θα είναι καθαρά πολιτικοί, επισήμανε στον τηλεοπτικό σταθμό «Epsilon» ο Πάνος Σκουρλέτης.

Αναφερόμενος στο βοήθημα προς τους συνταξιούχους και τις αντιδράσεις των δανειστών, ο κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε «προσχηματικό» το γεγονός ότι δεν τους ενημέρωσε η ελληνική πλευρά. «Εξάλλου δεν μπορούμε να τους παραδοθούμε τελείως. Ημασταν εντάξει με την επίτευξη των στόχων μας και θα δώσουμε αυτό το βοήθημα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει», συμπλήρωσε.

Ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι η χώρα δεν έχει ανάγκη εκλογές. «Δεν ωφελεί κανέναν. Ούτε την Ευρώπη. Δεν έχει σκοπό η κυβέρνηση να προχωρήσει σε εκλογές», ανέφερε.

Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εσωτερικών προανήγγειλε μέτρα ανακούφισης για τον λαό, «αν υπάρξει ανάκαμψη το 2017, όπως δείχνουν τα στοιχεία σημείωσε». «Δεν μπορούν να υπάρξουν νέα μέτρα. Τελεία και παύλα. Δεν έχει ο λαός αντοχές για νέα μέτρα», κατέληξε.

Σχετικά Νέα