Σκληρή απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον Μητσοτάκη: Παρέδωσε τα κλειδιά της ΝΔ στην ακροδεξία συνιστώσα

Με σκληρό τρόπο σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, με το κυβερνών κόμμα να τον αποκαλεί «δήθεν φιλελεύθερο» και να σημειώνει ότι τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ έρχονται σε αντίθεση με δηλώσεις του προ ολίγων ημερών στον ιστοχώρο capital.gr.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε, σήμερα, να σπάσει τη σιωπή του σχετικά με τη στάση του σχετικά με το ζήτημα της ΠΓΔΜ. Με τη σημερινή του ομιλία στην Π.Ε. της ΝΔ, ο δήθεν φιλελεύθερος κ. Μητσοτάκης απέδειξε, για άλλη μα φορά, ότι έχει παραδώσει τα κλειδιά της ΝΔ στην ακροδεξιά συνιστώσα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Προκειμένου, μάλιστα, να μη δυσαρεστήσει τα πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ που ηγεμονεύουν, πλέον, στη ΝΔ, έρχεται σε αντίθεση, όχι μόνο με τις δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη και του κ. Σαμαρά, το 2009, αλλά και με τη γραμμή που χαράχθηκε στο Βουκουρέστι επί Κώστα Καραμανλή, την οποία ο ίδιος, μόλις πριν λίγες μέρες, στη συνέντευξή του στο capital.gr είχε χαρακτηρίσει ως «εθνική γραμμή της χώρας». Μπροστά στο μικροπολιτικό συμφέρον, ο κ. Μητσοτάκης δεν διστάζει να θυσιάσει τις προσπάθειες επίλυσης ενός εθνικού ζητήματος για να μη διχάσει τα διάφορα φέουδα εντός της ΝΔ».

Σχετικά Νέα